HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sunday, June 12, 2011

bersabar lah jika pasangan kurang romantik ok!

happy monday =) huhu..sepatutnya kata orang monday adalah hari bermalasan iaitu monday blues. tapi aku sorang je yang rasa glowing gila kalau monday.


oh kenapa hari isnin mau cerita mengenai romantik tak romantik ni? aku saja jer nak relatekan tajuk di atas dengan anniversari aku yang kedua. sepanjang minggu lepas jugak aku di duga dengan pelbagai dugaan. dengan dani tak berapa sihat, dengan kerja di ofis menimbun, dengan penat nya tak tido malam akibat jaga dani. so of cos lah emosi aku pun kurang stabil.


seperti entry lepas, hati di robek tak dapat balasan anniversari dari B =P ... tapi aku kan selalu cakap kesabaran adalah perkara yang sangat berbaloi. contoh nya seperti di bawah:



bukak dressing table suda nampak ini (speechless..)


=)


will do =)


TQ darling xoxo.. so penantian dan kesabaran adalah berbaloi ok. tapi idea ni diaplikasikan oleh B setiap tahun..haha. nak buat macamana dia bukan romantik bagai, ok la tu..janji dia ingat. ouh da lama tak post gamba si kecik ni. later, aku cerita tips jaga anak demam campak ok..till then!

10 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

hepy anniversary (^_^)

Yantie said...

happy anniversary..;) slmt berkenalan..;p

afni+hafiz=dani said...

noremy, tqvm =)

afni+hafiz=dani said...

hi yanti =) tqvm

lala said...

wah...sweet jgk abg hafiz..

afni+hafiz=dani said...

lala, haha sweet??kena paksa baru buat

Mama Kembar 3 said...

sweet jer :-)
happy anniversary!

afni+hafiz=dani said...

mama, tqvm =)

Hanani said...

sweetnya afni..hubby nani lg tak reti nk bg hadiah2 suprise bagai.redha je laaanywa, dani is so cute.

afni+hafiz=dani said...

hi nani =)

haha..hafiz pun sama. kena paksa baru la dia bg kad bagai..