HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sunday, July 6, 2014

Progress Rumah II

Baru ni ada la kitorang pegi tengok progress rumah. actually dah takde apa pun yang boleh di tengokkan sebab rumah dalam proses CF, developer pun tinggal claim dalam another RM50k kot dengan bank.
 
nak masuk dalam pun of cos ler tak boleh, da lock bagai. tapi yang best tu rumah kitorang dah bernombor, nama jalan pun dah ada. masa pegi tu nampak la contractor tengah tanam rumput.. memang serius tak sabar nak pindah, skang memang aku tak larat dah hari-hari naik turun tangga dukung Edna, bawak barang bebudak ni lagi, ooo cukup la dekat 5 tahun kot duduk rumah lama ni. tapi kan dalam pada tak sabar nak pindah tu, ada jugak rasa macam sedih je nak tinggalkan, yelah, orang kata rumah lama ni la rumah susah senang kami. dari tidur beralaskan toto, sampai la up sikit tidur atas katil. takpe, bila ingat balik benda-benda gini yang buat aku rasa"beringat" selalu.


 
ni gambar 2,3 minggu lepas, sekarang dah ada da nama jalan semua




apa abang Dani gitu. hehe. kalau yang baru ni kitorang pegi, da takde da tanah gitu.. elok je semua



alalala seronoknya tengok rumah akhirnya dah siap :)


 
ha ni gambar rumah depan kitorang, rumah ni actually tahun depan baru siap, tapi baru ni pegi tengok, da complete semua..rasanya owner rumah depan boleh kot masuk hujung tahun ni. bagus jugak diorang masuk awal. takde aku rasa takut sangat rumah depan takde orang.
 
 
 
enterprem sat. hehe.. dagu dua T___T
 
 
ikut kan developer kalau takde aral bulan depan dah dapat kunci. memang tak sempat sambut raya rumah baru. takpe lah, aku pun tak nak rushing sangat. karang rumah macam tongkang pecah, orang serbu nak raya. pengsan. hehe.
 
memang skarang aku dengan Hafiz duk tawaf je kedai perabot, bukan nak carik apa, nak beli sofa baru dengan set bilik tidur je. tapi seram eh tengok harga sofa. kalau yang 3+2+1, kalau tak lebih RM3k jangan mimpi la. haha. happy nak masuk rumah, tapi pikir duit yang bakal keluar...nangis T__T
 
Till Then :) Assalamualaikum.

1 comment:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA