HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sunday, July 10, 2011

buah hati saya dah pandai jalan terkedek-kedek =)

oh hari ni mood sudah semakin baik, harap saya boleh tempuhi dugaan dengan baik =)


hari ni nak cerita pasal en. dani yang sudah pandai jalan.. yeay! tapi tak lah pro sangat, baru 5,6 tapak dah jatuh balik. ok la, what to expect, budak baru 11 bulan, kaki pun longlai lagi..hihi



actually dari minggu lepas lagi, dia dah start jalan 2,3 tapak..tapi aku ni excited lebih. asal nampak dani start jalan, aku da menjerit. budah tu terkejut, terus terjatuh..haha. excited terlebih mak ko ni.



so tanggal 8 julai baru-baru ni, dia dah start 5,6 tapak. tapi yang agak meletihkan sikit, setiap petang lepas keja, aku kena bawak dia berjalan bawah blok. kalau aku terus bawak dia naik atas, confirm meroyan si iman dani.


ouh sebelum ni dani just ada kasut pre-walk. faham-faham la kalau kasut pre-walk ni, tapak dia nipis. yang dani pulak excited nak test kaki, akibat nya.. begini lah jadi nya;

jari dia melecet T__T mujur aku perasan


aku suka kasut ni. nanti ada bunyi bila dia pakai.. baru lah baby..hihi



dulu masa dani tengah sibuk crawling, mak dia sibuk nak suruh cepat jalan. nah hamek ko, lepas pandai jalan, berpeluh lah nak handle T__T sekarang ni pantang cabut kasut, sure dia menangis. ajak naik atas pun, dia meroyan tak tentu hala. end up, mak ko yang nangis dani oii T__T


12 comments:

nanonano said...

cmne ley melecet tuh?
trpijak ape?? tsk...pediss

misha.w said...

yay! tak lama lg dani bleh lari! :)

AnaLyana said...

yeay!! gud try dani..:)

mun said...

alahai siannya dani..kaki melecet yeee...hurm afnie bile anak dah pandai berjalan nie memang tak larat nak kejar tau..hahaha

J u l i a 。.゜✿ said...

lepas ni start collect kasut pulak. =)

sharEna said...

cute ah kasut tu..hihi =)

afni+hafiz=dani said...

na, mayb sbb tak pkai stokin kot. kaki berpeluh..tu yg melecet

afni+hafiz=dani said...

sha, yg tu yg tak nk dgr. penat oo nk kejar

afni+hafiz=dani said...

tq aunt anaaa =)

afni+hafiz=dani said...

mun, haha.. yg trkedek2 ni pun afni da x larat nk handle

afni+hafiz=dani said...

jue, yes..itu pasti nya da jd hobi baru =)

afni+hafiz=dani said...

tq aunt sharena =)