HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, July 7, 2011

birthday party dani mungkin akan di-cancel-kan

assalamualaikum..


sedih nak buat keputusan. tapi kita perlu lah hormat situasi orang. aku pun dah letak status di fb dan twitter . besar kemungkinan birthday dani terpaksa cancel.


oh jangan berfikiran bukan-bukan, aku dan hafiz biasa-biasa ajer, ada yang berfikiran kami sedang berantakan, biasa lah sedangkan lidah lagi tergigit. tapi ianya masih under control.


ini kerana sebab lain yang mana tak mungkin menyebabkan aku cerita secara details di sini. kata orang langit tak selalu cerah, tapi jangan lupa, mendung pun tak mungkin berpanjangan..


insyaallah, aku mungkin akan buat birthday party untuk dani, tapi bukan tahun ni. moga tahun depan tiada halangan lagi.


to dani sayang: kesian anak mama.. tapi dani kena kesian kat orang lain jugak. kita tak boleh sentiasa happy-happy, bila mana orang lain tengah bersedih. ok =) nanti kita ajak abah pegi park..

5 comments:

Anonymous said...

celebrate lambat sikit pun tak pa kan...

Hannah Johary said...

Laaa... Tak sempat click Attending pun lagi. :( Tapi takpe, semoga semuanya ok, itu yang paling penting. Don't worry ye. InsyaAllah, many more birthdays to come & dapat celebrate dengan lebih meriah lagi nanti.

Kisses to Dani. :)

Noraishikin Mohd Salleh said...

takpelah....moga smuanya ok yer puan afni :) jgn sedih2 tau..

afni+hafiz=dani said...

tq aunt hannah =) wish the same!

afni+hafiz=dani said...

tq kin darling =)