HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, June 23, 2011

aku dah la tengah pening, tambah pening dengan kerenah blogspot?

2,3 hari ni aku agak busy..sampai tak sempat nak blogwalking. tapi petang semalam aku sempat bukak fb (ukhwah blogger).. aku nampak semua tengah ceritakan pasal blogspot kena tuka email ke gmail.


kira macam aku ni pakai yahoo mail, kena la tuka ke gmail. tapi aku tak sempat nak tanya further masa korang tengah discuss. hari ni aku mintak tolong blogger, nano tolong. tapi still aku tak boleh catch up..


aku faham dengan step yang na guide aku. aku pun da tengok tutorial ni. ku follow step by step. di suruh create gmail account, aku da create. di suruh sign in guna gmail, aku try. tapi blogspot guide aku pegi sign up utk akaun blog baru.. wadehek?? aku tak paham. please korang guide aku..


sian aku, da la pening, keja ofis bertimbun, email banyak tak check lagi.. T__T T__T

10 comments:

Luv like this.... said...

alaa....x tukar lagik!!

Halimaton Hanafee said...

kenapa ekk kalu tak tuko..alamak cm ketinggalan cerite plak...huhuhu..tolong2 bgtau ape yg dh jadi kat blogspot

afni+hafiz=dani said...

luv, afni pun baru tuka. tp macam pening jer lagik.

afni+hafiz=dani said...

halima, try tgk kat link yg afni bg tu. afni pun pening nak try benda ni

AxieAziz said...

kat blog account lama tu.. ko pegi kat setting dia pastu kat blog tools tu.. ko klik export... ko save...

then pegi blog acct baru tu.. pegi kat tmpt yg sama... klik import.. pilih yg ko save td..

tgk jadi x..?

afni+hafiz=dani said...

azie tolong buatkan utk aku bole?? td aku just tambah author je

AxieAziz said...

haa?? buat lerrr...
blajaaaa !! cepat!!
:B

afni+hafiz=dani said...

haha.jahat la azie. ko buat macam tu jadi eh? eh on twitter la..

AxieAziz said...

aku x try buat lagi.. sebab kat office ni lembap.. malas aku.. asyik hang je..

afni+hafiz=dani said...

sure ke mcm tu..aku takut salah nangis woooo