HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Monday, May 23, 2011

rumah ku dilanda taufan!

happy tuesday!


again, blog terabai beberapa hari, tak sempat la korang, kadang2 tu dah plan nak cite apa, bila kita tengah rushing, semua benda tak jadi. nak buat macamana, kita mampu merancang..ewah!haha..


ok la, jum cerita pasal encik dani kita. dani serious semakin lasak dan banyak kerenah. aku selalu imagine, rumah kecik senang lagi nak handle dani, kalo rumah besar sikit? kena culik maid satu la gamak nya~ dulu rumah aku elok jer tersusun barang, sekarang? big no! dani dah expert punggah barang, bukak laci, sorok barang bawah sofa, tarik baju dalam almari.. hai baru sorang ni, kalo 2, kalo 3?? ayayai~!



bagus gak beli sofa banyak bantal, boleh hadang bucu meja..


ko tengok, mainan merata T__T



ni semua angkara budak ini !

14 comments:

mun said...

hurm samalah mcm mirza....tue nasib rumah takde sofa dengan meja makan...kalau tak hurm tak tau lah ape yang jadi.....huhuhu

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ahahahaaaa...tu baru taufan belom tsunami habesh satu umah dani kejakan...

Noraishikin Mohd Salleh said...

wah wah wah...nmpk dah big boy dah skrg :)

eyh, follow me on twitter @DatinIkin

ღnFashyaღ said...

same la anak ai tu. Hari2 penat mengemas. Kalau makan lagi lah. selepet2 makanan atas tikar. huuuuuu...sedis betul

Luv like this.... said...

my turn will come soon..huhu

penat ngemas nanti

jom join contest..sy taq awk tau

lala said...

bju pink la
x thn mummy la tgk

~daRLee ZuRiS~ said...

heheee...
tp ok lah lagi nampaknye tu
rumah kitorang...dah tak cam umah orang duduk.cam rumah tinggal seleraknya.
adehhhh...
tu baru sorang, kan?
;)

afni+hafiz=dani said...

mun, tu la..lasak kan diorang ni..penat omak eh

afni+hafiz=dani said...

mya, haha..dani pernah tumaphkan air tau..abis basah lantai

afni+hafiz=dani said...

kin, kita dah follow =)

afni+hafiz=dani said...

fasya, haha tu jgn cakap la..kdg2 menangis tgk sofa melekat coklat

afni+hafiz=dani said...

luv, afni tak jumpa pun contest yang awk kata tu

afni+hafiz=dani said...

cik lala, berjumpa kita nnt ok

afni+hafiz=dani said...

zuris, haha..tu baru sikit.kalo dibiarkan, mau terbalik rumah