HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Tuesday, February 15, 2011

tanpa kita sedari, kita adalah penyanyi terhebat di mata anak sendiri

amboi panjang bukan main da title aku ni..
meh straight to the point. mak-mak perasan x? bila kita da ada anak, memang otomatik mulut kita ni laju je mendendangkan lagu-lagu untuk anak kita. x kira la lagu apa sekali pun, tapi yang pasti rasa happy je dapat berbonding session dengan anak sambil nyanyi2.

aku ni kategori sangat pemalu tau nak menyanyi di khalayak ramai, waima masa zaman bercinta. naik keta dengan B, memang haram la nak dengar suara aku ikut nyanyi dengan dia. aku rela nyanyi dalam hati. sampai dia pernah tanya, "i x pernah dengar u nyanyi dalam keta..". tapi bila aku sorang dalam keta... ha hambikkk.. rasa macam tengah buat konsert gamak nya~~

tapi bila je aku da ada dani. try ko sebut lagu apa aku x perna nyanyikan kat dia? segala lagu kat iklan tv pun aku berjaya hafal..haha... so far dani suka aku nyanyi lagu Twinkle Twinkle dengan selawat. dan ko jangan x tau, aku plak sekarang ni da jadi penyanyi tegar kat dalam keta. sampai laki aku pun da bingit..hahaha

alahai sumbang sgt ke suara mama? sampai awak rela tonggeng macam tu dari dengar suara ibu mu ini.. T__T

8 comments:

Ciare Baha said...

betul tu :D tetiba rasa nak buat album heh ;p

afni+hafiz=dani said...

Ciare Baha: kan?kan? pastu paksa laki kita beli semua album tu..sure sold out..haha

ღnFashyaღ said...

ahahaha, betul betul betul, Sekuat hati plak tu nyanyi. Sesuka hati je...kalo sore sedap xpe la jugak..kihkihkih

afni+hafiz=dani said...

ღnFashyaღ : ha kan? kalo anak kita pandai ckp, sure da bgtau mama suara x sedap..hehe..memekak je =)

Dayu said...

nyanyi la apa pun
dia tetap tercengang dan concentrte je tgk ibu melalak ntah pape
takpe..asal duduk diam
tapi cha dia perhati mulut gerak2 je sebenarnya

afni
ada contets tag untuk awak

afni+hafiz=dani said...

Dayu: hehe..btoi tu dayu..diorg pndang mak die pelik je apsal mulut kumat-kamit. dani kalo nmpk mulut afni kumat-kamit, die suka tarik..haha..cara terbaik suro mak die diam.

ok, ok, nanti afni join contest tu..tq =)

lala said...

bkn ko slalu nyanyi dpn kitaowg kew

afni+hafiz=dani said...

lala: haha..depan korang apa kes nak malu..euww