HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, January 20, 2011

doa seorang ibu

dani makin mahir guna walker, da xda kes asyik reverse je, skarang da xda hal nk move forward atau adjust walker bila tersepit dkat tempat sempit..

semalam masa aku solat maghrib dalam bilik, dani nampak..

dari jauh, dia kayuh laju walker nak tgk mama solat..

aku tgh solat agak x tenteram, takut2 dani pegi dkat atas sejadah, kalau dani atas sejadah, macamana nak sujud?

tapi dani bijak, dia duduk je tepi sejadah tgk mama solat..

lepas tahiyyat akhir, bagi salam, dani terus terpa kat mama, usap pipi mama..

automatic, aku menangis..rasa bahagia sgt hidup di kurniakan seorang anak yg sempurna..

pantas aku panjat kan doa..doakan supaya ALLAH S.W.T sentiasa memelihara kesejahteraan dani, jadikan dani anak yang baik, soleh,bijak, dan mendengar kata..amin ya rabbalalamin.....

12 comments:

Dayu said...

siyes
kadang rasa syukur sgt2 dtg tiba2
rasa syukur ada anak yg sehat sempurna
lagi2 bila tgk anak org yg sakit, yang tak seempurna
terus insaf

afni+hafiz=dani said...

betul tu dayu..
bila bawak dani pegi fisio jari dia, afni lagi rasa syukur..sebab bila pegi sana, ramai lagi anak2 yg teruk dari dani..alhamdulillah..

nur easy said...

syahdu..syukur y tak terhingga kan

afni+hafiz=dani said...

betul tu =) semua ibu mesti rasa benda yg sama <3

chik star said...

hihi. hai afni.
aminnn..
same2 kite doa semoga ank jdi soleh yek.

alamak dani dh terer gune walker la. adif asik reverse je. lepas tuh bile dh asik reverse, tensi dan nges.
haha
:D

afni+hafiz=dani said...

hai mama adif =)
semua ibu nk doa yg terbaik utk anak die kan.

haha..dani mula2 pun mcm tu..lg worse kot.die tegak je dlm walker tu,sambil duk jilat board tu..xpe, lama2 adif sure terer..go adif!go! =)

mamaelly said...

alalalala so sweet dani...

Noraishikin Mohd Salleh said...

hello afni.....beshnya dia dh ada baby ;) jom follow memfollow..hee

lala said...

x sabo nk mnja dgn dhani
ari tu x smpat
n msti sweet ader ank
(duk berangan kene kawen awal la cam nie)
juz kiding

afni+hafiz=dani said...

elly: hehe..tq =) putry pun shomelll nyum nyum

afni+hafiz=dani said...

shikin: aáh, kita da ada baby la..alhamdulillah..jum follow2..hehe

afni+hafiz=dani said...

lala: ni ada masa 4 ari..jaga la dani sampai beku ok?hoho