HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, July 3, 2014

Hampir Setahun Bersama Iman Edna

Assalamualaikum :)
 
Salam Ramadan. MasyaAllah lama betul aku tak update blog. sebenarnya dah takde feel sangat nak update blog..hehe.. tapi tadi aku saja la nak search some info, tetiba keluar link blog aku. eh eh sayunya rasa tengok blog terabai.
 
tapi still tak bole nak janji bole update dengan lebih rajin :)
 
rasanya blog aku ni jarang benar update pasal anak bongsu aku, Iman Edna. dah nak setahun dah ucuk atam mama tu. minggu depan 14hb genap la Edna setahun. tapi apsal aku tengok dia macam baby je lagi? haha
 
kalau ikutkan masa Dani setahun dulu, dia dah pandai berlari sebab 10 bulan da berjalan.Edna pulak masih takde lagi ye tanda-tanda nak berjalan. maybe sebab perempuan kot, mak aku cakap perempuan memang lemah lebut sikit. tapi semalam masa kitorang keluar berbuka kat luar, aku pakaikan Edna kasut, then paksa ajar dia berjalan. Nampak macam dia suka, so pasni mama kena rajin la pimpin Edna jalan.
 
hampir setahun dengan Edna.. hurmm.. aku boleh kata aku dengan Hafiz totally "feel the progress", sebabnya aku bagitau Hafiz, "B, kita kena feel betul-betul layan Edna ni, sebab I tak jamin tahun bila I nak pregnant lagi and nak bagi baby kat u  lagi..haha"
 
bam bam mama :)
 
 
In Sha Allah ada rezeki nak buat birthday Edna dengan Dani sekali, sebab Dani pun lahir bulan ni, tapi dia 28hb. Eh kalau ikutkan si Edna punya EDD sama dengan tarikh Dani tau 28hb, tapi dah si Edna tak menyaba nak tengok dunia, tu yang terkeluar 2 minggu awal..hehe
 
 
Dan In Sha Allah kalau takde aral, kitorang pindah next month, tu pun kalau contractor sempat siapkan renovate sikit-sikit tu la. so hajatnya kalau ada rezeki nak buat makan-makan, blogger area JB kalau sudi, jemput la datang :)

1 comment:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA