HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, May 2, 2012

Subway Homemade Sajork~

sangat ampun, lama gila blog terabai. banyak sebab kenapa aku tak update blog, antara nya sebab sibuk sesangat dan idea pun yileekkk. so hari ni rajinkan diri sikit update blog.

kejadian ni dah lama berlaku. selama ni aku dengan suami boleh la dikategorikan penggemar SUBWAY. tapi memandangkan SUBWAY kat JB ni agak jauh sikit dari rumah aku. so memang terpaksa la buat homemade sandwich.

resipi adalah sangat simple, ikut suka hati. so maybe korang boleh try kalau rasa-rasa no idea mau masak apa atau nak makan benda mudah tapi kenyang. ini dia TARAAA~~






ini lah hasil nya..lenguh mulut laki bini nak makan. roti besar gajah T__T

paling menyampah bila si kecik ni memilih makan. dia tak nak segala "sampah sarap" dalam roti tu. dia hanya nak makan tomato cicah thousand island. so layan kan ajer =)


ok lah, untuk permulaan cukup lah entry simple ni ok. nanti aku kasi update perihal dani kena warded baru ni. stay tune =D

2 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

nice! interesting! kreatif! hehe ;) nomnom

Fadilah R. said...

imaan pun same je mcm dani. tak kuasa dia nak mkn mcm2.