HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, January 4, 2012

mangkuk penyelesai masalah

aku rasa bukan aku je yang menghadapi masalah ni, surely semua mak-mak kat luar kerap naik darah tinggi everytime anak korang buat sepah barang makan or tumpahkan air ke apa kan. so baru-baru ni dalam pada aku tengah tengok catalog dekat FB Maria, aku ternampak dia jual mangkuk ni, Gyro Bowl. perghh tak perna ku fikir ada mangkuk macam ni. terus book dengan Maria.







ini la barang nya, tengok dia quote "The Food Bowl That Never Spills!" harap dani tak kan berjaya tumpahkan makanan lagi. sebab dani ni ada satu perangai, let say kalau aku tengah leka masak ke apa, senyap-senyap dia buat projek, tuangkan semua isi makanan dalam mangkuk, pastu dia tuang air atas lantai, then he blends the makanan altogether. hangin kan?


macamana benda ni berfungsi? meh tengok..



macamana best kan? seronok aku dapat jumpa benda ni. kalau korang nak beli, boleh la contact
Maria wokeh =) nak tengok tak muka budak hangin tak dapat campak makanan lagi??



4 comments:

mun said...

waaa seangkatanlah mirza dengan dani eik..kalau senyap tue ade lah "keje" yang dibuatnya......

Dayu said...

aku pn rasa nak beli gak lah
okay, contact maria terus

J u l i a 。.゜✿ said...

nakkkkkkkkkkkkkk !!
thanx for sharing afni

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

memang hangin satu badan...aishhh tak kire laa anak lelaki ke pompuan ke bab buat projek memang teror...ahahahaaa