HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, August 10, 2011

kek birthday last minute iman dani



seminggu ni aku kurang berjaya untuk fokus pada blog yang satu ini. tapi bila semalam aku saja duk scroll down, scroll up. bosan~ then, aku ternampak ticker di atas.. wah, si hensem saya dah berada di hujung ticker, atau erti kata lain dah berusia setahun la.. alhamdulillah.


seperti ramai yang sedia maklum, memang plan party dani terpaksa di batalkan saat akhir. aku ada plan nak buat lepas raya ni, tapi masih tak pasti di KL atau di JB. nak buat kat KL, aku pasti ramai lagi yang berada di kampung time tu untuk beraya. nak buat di JB, kami sedang sibuk mahu pindah rumah. conclusion nya? nanti kan saja lah announcement aku nanti eh? hehe..



walaupun party terpaksa dibatalkan, kami tetap balik KL hari tu. dan masa tu aku tiba-tiba cakap dengan B; "jum carik kek untuk dani..." maka ke OU lah kami mencari. tapi dah nama pun last minute, hanya kek ini sahaja dihidang untuk meraikan dani. tak dapat la nak order kek deco-deco gamba zoo negara ke..


budak bertuah muka excited


ini ada sedikit nota untuk anak mama, iman dani:


" yeah, I'm so happy to see you growing in a healthy condition. mama hope that you will always be my good boy, someone whose smart enough to choose your right path. please bear, that mama and abah will always pray for you, give much hugs and kisses.. mama and abah love you so much baby =) happy 1st birthday sayang, more years to come, we will always pray for you"

4 comments:

Aishah Rahim said...

Dani mesti happy, ada Mama dan Abah celebrate birthday sama-sama. Anyway, rumah sewa tu dah dapat dah Afni?

afni+hafiz=dani said...

tak dapat la aishah..ada kosong pun, takde notis pulak..kat area tmn daya ada, tapi kalo boleh tak nak la tukar pengasuh

NURUL JAMIAN said...

dani hepi dan teruja tak nak potong kek tu afni? hepi besday dani

afni+hafiz=dani said...

thanks nurul..dani hampeh! takut dgn kek..hehe