HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Monday, August 15, 2011

doa kan dani ok? =)

assalamualaikum..



sepatut nya hari ni aku dah berjanji pada diri sendiri untuk post entry mengenai child safety. tapi cable buat hal, rasa tak complete hidup bila entry tidak disertakan gambar.



so, nanti-nanti lah aku cerita lanjut mengenai child safety ok.



fyi, si hensem saya bakal admit esok. operation pula hari rabu pagi. doakan untuk iman dani ok? next week akan kembali menulis. salam =)





7 comments:

AxieAziz said...

semoga semua berjalan dengan lancar.

mun said...

semoga semuanya berjalan dengan lancar yeee....insyaallah

Ann said...

semoga semuanya selamat buat Iman Dani, Insya-Allah.

Ameen.

Ayuraza said...

dani hensem kenapa??

semoga segalanya dipermudahkan...

wahida said...

salam...dani hensem kenapa nak dioperate? huhu...sorry byk tanya sbb baru singgah blog ni..

apa pun semoga semuanya dipermudahkan...amin..teruskan berdoa ye..

salam dear, tengs drop ur comment kat blog saya, awat tak follow sekali?

saya dah follow...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

semoga dani cepat sembuh yer sayanggggg kenit...

afni+hafiz=dani said...

thanks korang for the wishes..fyi pada yang tak tau dani kena trigger finger..tu yang kena operate =)