HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Tuesday, June 21, 2011

sesi anak-anak bloggers bertemu mata

good morning wednesday~~~~


ok sudah tiba masa nya aku upload cerita sesi dating-datingan kami pada sabtu lepas. actually pertemuan ini hampir dibatalkan sebab aku dengan B ada urusan sikit. lebih kurang pukul 3 lebih baru dapat bagi confirmation pada dayu.


FYI, aku kat jb ni memang takde kawan. duduk jb pun baru setahun lebih, so life aku hanya ofis dan rumah. paling hebat pun kakak jiran sebelah lah list kawan pertama aku di jb. so bila dayu ajak dating, of cos gwe mau.. luas sikit pemandangan kenal ramai orang..hihi..


ok lah, tak nak citer panjang.. jum tengok gamba:

yeah!! abe tak-pandai-jalan-lagi sudah mari.. haha


abe dani dah rambang mata nak pilih mana satu. comey-comey belaka..hurmm


haaa..sesi beramah mesra..kasih baru bangun tido, hai kasih darling =)


ouh btw, pertemuan first ini adalah sangat best, sebab kami berjaya budget cool seperti sudah kenal lama. borak pun *pong *pang.. hihi .. chemistry yang ada sangat best, ini semua sebab anak-anak kami..how sweet! tak percaya? mari tengok gamba kepochi mak-mak kalau da start borak =)


haha..kesian pulak dengan ekwan n hafiz, blur tengok bini masing-masing




last but not least, gamba kami bertiga.. nani, dayu, dan semestinya mama dani =)


thanks nani, thanks dayu..nanti kita jumpa lagi k =)

12 comments:

Hanani said...

salam perkenalan afni..since kita kat jb ni sama2 merantau, next time dating lg ye.....dani is awesome

sharEna said...

1 yang paling best bile jumpe kwn2 blogger mmg inilah. macam dah kenal lama =D

semuanya pasal anak2. cube kalo kite sorang2 je. kompem mati kutu..kekeke =p

AxieAziz said...

afni, aku pun merantau disini.. baru 7 bulan..
aku bukan mak mak lagi..
malu oh nak join~! T_T

afni+hafiz=dani said...

nani..yeay boleh2..nanti kita jumpa lagi k =)

afni+hafiz=dani said...

sharena, hehe..betul tu. kalo xde anak, xtau la nak cite apa

afni+hafiz=dani said...

azie, haha..xde makna nya nak malu.. nak join meh la, tapi kena bwk pavlova 2 bijik

Dayu said...

a'ah kan
kesian kat ekwan ngan hafiz
derang tak cool macam kita
1st time jumpa macam kawan dah lama..
huhuhuuu...

best..
nanti kita jumpa lagi
insya allah masa bday dani

can't wait

NURUL JAMIAN said...

wahhhh sesi bertemu blogger di johor ye

afni+hafiz=dani said...

dayu, yup! nnt afni anta invitatioon k

afni+hafiz=dani said...

nurul, haha..a'ah jumpa kecilan jer

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhhh beshnyerrr

afni+hafiz=dani said...

mya.. best la..kenapa awk x join??