HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sunday, June 26, 2011

makan review: EL Migos Mexican Pizzadillas. Cheese Lover sila ke sini ok!

adoi..da la aku tengah gigih ganti puasa yang berbalance lagi 22 hari ni. bila tengok makanan di bawah, adoyaii.. menggoda! kuatkan iman~ kuatkan iman~


rasa nya aku tak pernah review pasal makanan kan, sebab selalunya aku dengan B tak kuasa nak capture gamba. bila dah lapar, otak kami kurang berfungsi sangat .. haha .. ok kali ni aku nak review pasal restoran EL Migos Mexican Pizzadillas. ini kali pertama aku masuk restoran ni, ni aku pegi kat JB tau, kat KL aku tak sure ada ke tak. korang pandai-pandai google la k.


ini lah rupa restoran nya..

sebelum kita terus tengok makanan di sini. aku nak review pasal tempat dan servis dulu ok. overall, sangat tip top.. ha berani aku cakap macam tu. sebab nya tempat ni tak ramai orang masuk makan, mungkin orang takut kot-kot mahal agak nya, nanti aku reveal harga-harga makanan yang maha berpatutan tu ok. tempat dia sangat selesa, rasa peaceful jer. macam aku bawak dani, kena lah carik port yang agak selesa. servis pun pantas.


tak payah tengok muka poyo laki ku, tengok di belakang, sangat selesa kan?


korang perasan tak ada afni junior kat belakang tu? haha..


oi oi ni nak review pasal makan ke? nak tunjuk gamba family outing kau?? haha.. ok, mari kembali ke agenda utama kita. mai scroll =)



taraaa..nampak so tempted tak? nampak macam aku laki bini tamak kan?



ni aku tak ingat nama dia apa. tapi kita boleh pilih inti apa. RM 12 ++


chicken gordon bleu.. portion besar! RM 12++


hawaiian treasures. saiz sebesar piring. tapi maha sedap! RM 12++


ha reasonable kan semua harga dia. kira berbaloi la dengan apa yang kita order. mula-mula aku dengan B rambang mata. tambah pulak time lapa, semua nak order. sekali hamek, burger tu kitorang tak habis makan. nak tapau, tapi maluuuuu~~


menu dia sangat variety, jarang aku tengok restoran yang banyak pilihan menu. so lesson di sini, jangan tamak ok. sebab nya even ada certain food dia portion kecik, tapi sangat mengenyangkan. cuma satu la, kalau food da murah, air dia memang ilang akal punya mahal la..haha.. sebab tu kami order yang lite-lite jer, harga pun murah. sebab macam tak berbaloi beli air sampai rm10++


ouh nak tengok tak cheezyy lava dia?? perghh untuk pencinta cheese sila la ke sini k. recommended!



walau pun kecik, cheese dia melimpah ruah~~


haha.. minah-poyo-nak-demo-cheese-meleleh-tapi-tak-jadi .. haha


ok lah, till then =)

22 comments:

misha.w said...

nachos itu adalah palinggggg nampak sedap!

AxieAziz said...

beb ganti puasa laa... =P
ahahahhaha

weh dah boleh lom import blog ko tu???

afni+hafiz=dani said...

sha,nachos tu lemau la..haha..slack gile. kalau x, sure best kan

afni+hafiz=dani said...

azie, aku belum buat lagi. ko da buat ker

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

huhuhuuuus edapppp!!

AxieAziz said...

aku dah buat.. jadi la..
lepas import tu.. ko kene publish 1-1.. tu yg leceh nye..
try nak publish sume xleh plak..

afni+hafiz=dani said...

mya, sedap!! haha..try la pegi yg tebrau

afni+hafiz=dani said...

azie, apa yang tak publish?

sharEna said...

hahah..kelakar gile gambo dani menyelit tuh. pic of the day lah!! hahaha..so cute...

nampak sedap. cam nak pegi gak huhh =p

AxieAziz said...

post yg beratus2 ko import tu nanti.. die x auto post ke blog account baru.. *aku xtau la klu ada.. sebab aku buat manual satu2 post balik ntry2 lama*

Hannah Johary said...

Kenapa baca entry ni bau cheese dia boleh bau sampai sini? HAHAHA!

afni+hafiz=dani said...

sharena, haha..klaka kan? sebuk je. kitang ye2 la capture, skali dia menyelit

afni+hafiz=dani said...

azi, oh yeke? penat tu nak buat satu2..ko da import semua ker

afni+hafiz=dani said...

hannah, haha..tergoda u bau dia..nyummmmm

AxieAziz said...

aku sudah import... tp aku private.. kisah lama di kenang balik.. kelakar nak bg org baca.. =))

lala said...

mcm rcngn jalan2 cri mkn lak

Fadilah R. said...

ada ke kat kl. mcm xde je. samelah kalau pi mkn xde mane nak review sgt amik gambo bgi. makanan smpi terus serbu.

mamaelly said...

afni...yg chicken gordon bleu tu sedapppppppnyeeeeeeeeeeeeeeeee.... adoi..ni kalau makan kompom tersandar..

afni+hafiz=dani said...

azie, ala awat private..

afni+hafiz=dani said...

lala, haha.. nak jadi host tak dapat

afni+hafiz=dani said...

fadila, tu la.. la ni baru ingt nk tgkp gamba

afni+hafiz=dani said...

elly, chic gordon tu macam zinger burger je. tp portion besa..hihi