HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Tuesday, May 17, 2011

perasan tak ada channel BabyTv di Astro?

selamat kembali bekerja =) aku memang tak berkenan betul kalo cuti tengah2 working days ni. sebab enjin baru jer start isnin lepas, da pancit balik.





korang tau tak apa ni? cute jer kan?



ok ini lah channel terbaru di astro, boleh tengok kat channel 618. aku pun baru perasan channel ni, semalam dalam pada layan kerenah dani, aku terpandang satu iklan pasal channel ni. aku memang looking forward channel genre macam ni.


aku memang ada subscribe channel 611,612,613 else.. sebab nya sejak2 ada anak ni, why not kita subscribe. bagi dani tengok color2, animation. tapi memang hampa sebab dani tak suka tengok kartun ala2 manja ni..haha. aku pun tak paham dengan budak kecik ni, end up mak bapak dia yang mengadap tengok sponge bob, mr.bean apa laa..


dani lebih prefer tengok channel MTV. bila dia tengok orang nyanyi2 tu bukan main dia head-banging. so macam tak sesuai la bagi dia tengok klip2 yang adakala di luar akal fikiran ni. so da found out dani suka lagu2, aku try carik lagu2 baby. dan ternyata channel 618 Baby Tv ni menepati kehendak aku. ada banyak nursery rhymes =)


tapi yang bertambah hampa, ini adalah channel preview dari 9 May - 30 Sept. da habis tempoh preview, sila sila la beli dengan harga rm5.. cett!

4 comments:

mun said...

baby tv...mun ada jugak bukak bg mirza tengok..ingatkan mirza tak suka tengok..rupa2nya dia suka...so kene lah langgan kan..hehehe..

*mirza pon mcm dani jugak suka tengok MTV channel....huhuuhh

afni+hafiz=dani said...

hehe..sepesen je 2 org ni. tu la, nasib baby tv ada banyak klip lagu2. nk tgk dulu ok ke x, kalo dani minat terpaksa la beli..hehe

~daRLee ZuRiS~ said...

kysha pun suka channel 618 tu
:)

afni+hafiz=dani said...

cam best kan? ada lagu2 fun fun