HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Monday, April 18, 2011

wa wa wa mari join contest dari zuris - D' La MAYA

hai, salam.


hari ni tersangat la super hectic, keja pending tak habes2 lagi. tapi tengah2 blogwalking tadi terjumpa ada satu contest best, iaitu baby & daddy moment contest yang di anjurkan oleh zuris.


so aku taruh kan gamba ni:




iman dani bin mohd hafiz. 9 months old



bagi aku ini lah satu2 nya gamba yang boleh menceritakan segala nya. macamana kasih sayang B pada dani yang susah nak diungkap kan dengan kata2. kalau tengok dari gamba, aku sangat kagum dengan kasih sayang yang B tunjuk kan pada dani. dia layan dani dengan penuh rasa kasih, melayan kehendak dani, beri apa sahaja yang terbaik untuk dani.



aku ingat lagi masa mula2 dani lahir, aku nampak B macam a bit awkward. mungkin dia rasa pelik ada manusia kecil di sisi aku. hari pertama, hari kedua, hingga hari ke lima, aku berasa hati juga tengok B macam tak boleh biasa kan diri dengan kehadiran dani. tapi tak berapa lama lepas tu, baru nampak B slowly admit yang dia kini seorang bapa.


dia mula sayang dani lebih dari aku, mungkin T__T ... tapi aku tak cemburu, malah bahagia tengok B teramat sayangkan zuriat dia. aku suka bila tengok dani tersangat teruja tunggu abah dia balik setiap hari. pantang dengar deruman turbo kereta abah dia, melompat lompat jerit; "ha!abah!abah!".. bila nampak abah dia depan pintu rumah, laju dia merangkak kejar abah dia mintak dukung. tak terimagine rasa nya kami jika hidup tanpa dani. mama abah sayang banget sama dani!


zuris best sebab anjurkan contest baby & daddy moment, selalu nya pasti libat kan mama & baby =) ok la, nak tag orang orang di bawah ini supaya memeriahkan acara sebab mereka selalu publish gamba2 bonding session daddy with baby =)


dayu & cha




hannah & myiesha





elly & isya

1 comment:

~daRLee ZuRiS~ said...

:) ok afni.checked!thanks join ye.oh ye,blh tmbh sikit?nama dan umur dani bwh gmbr tu ek.