HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, April 14, 2011

alhamdulillah, saya pregnant lagi, dan ia adalah girl *love*

alhamdulillah alhamdulillah syukur sangat..




tak sangka kali ni girl..



tak sabar nak beli barang2 kaler pink..



baju yang super kiut miut..


































tapi tu semua adalah mimpi T__T.. akibat geramkan sangat pre-walk shoes baby girl.



semalam aku duk berjalan2 dari satu blogshop ke satu blogshop semata2 nak cari pre-walk shoes yang maha comel tu untuk dani. ternyata tak banyak choice untuk baby boy, ke mata aku yang tak berkenan? sebab aku sangat gilakan design design seperti di bawah:







cantik cantik kan? rasa macam nak beli jer. tapi macam psycho la pulak, anak nya xde, tapi da beli siap2..haha..coming! coming! doa doa 2nd baby adalah girl okeh.


ok la..penjelajahan aku nak carik pre-walk shoes untuk dani tak habes lagi ni..


ouh all the pics adalah dari link ni ..

*pesanan untuk suami tercinta*: siap2 duit tu abe deh! haha..nak click proceed pre-order ni..haha

18 comments:

yaya+frdz+auf said...

betul ke preggy lagi ni? :) tahniah.

afni+hafiz=dani said...

haha..yaya, belum lagi. hanya angan2 jer. syok sgt tgk kasut baby girl

Ana Mama Aryan said...

huhuhuh...

same2 la kite berdoa ek..semoga 2nd bb kite gurl +_+

*jelous seeyy tgk bju gurl n kasut gurl cantik ^_O

`BaHa` said...

yeah, suruh husband berlatih supaya boleh aim girl pulak lepas ni
hahahaha

mun said...

wuhaaa...ingatkan betul2 peknen tadi..heheee..siyes memang geram tgk item untuk baby girls...hope after this dptlah baby girl

ღnFashyaღ said...

suspenssssss jer tau awak ni afni...

girl stuff memang gila kalau tgk, sedia duit ajelah kalau nak semua..hihi

afni+hafiz=dani said...

ana, haha..tau xpe. geram sgt tgk girl stuff ni

afni+hafiz=dani said...

baha, haha..da kena start carik info cane nk dpt baby girl ni..haha

afni+hafiz=dani said...

mun, doa2 la dapat baby girl pulak lepas ni. bole kilang rehat kejap..hehe

afni+hafiz=dani said...

fasya, haha..rileks2. tu la, geram tgk. rasa nak beli semua jer

Mr. Z and Mrs. Z said...

kasi saspen jer.hahahaha

~daRLee ZuRiS~ said...

hahaaa.sabar je lah.
tp prewalker baby girl memang comel2 kan?yg zuris beli tuk jual pun setiap 1 pattern mesti simpan tuk kysha punya.hehehee..

free2 jenguklah blogshop kami ek.ada kasut baby gak(promote jap)
;P

afni+hafiz=dani said...

mrs. z, hehe..sori!

afni+hafiz=dani said...

zuris, eh blogshop zuris ada jual eh? nnt afni cek k? mmg nk beli sgt ni

Fadilah R. said...

saspen je ingat dah pregnant. pape pun all the best semuga dpt baby girl for ur 2nd child nanti ok.

afni+hafiz=dani said...

fadila, haha..geram sgt tgk barang baby girl. tu yg berangan bila la nk dpt.haha

Noraishikin Mohd Salleh said...

kau ni wat suspen haku je tau....dah nak lompat separuh tiang dah tadi..

Moga cpt dapat baby girl yer :) hehe

afni+hafiz=dani said...

haha..rileks la kin. kite bg laluan kat awk dulu..hehehe