HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Monday, January 17, 2011

wish list

xnak cakap wish list 2011, kalo ckp 2011 nanti kena complete kan apa yg di hajatkan. So, list kan apa yg menjadi wish list in short or long term..harap bole segera dapat.

  • active kan account ASB = so far da start active kan blk since last december, lega rasa.tutup mata ko rapat2, duit dlm ASB x wujud!
  • bringforward leftover duit dan simpan = da start buat, normally setiap ujung bln, sure ada leftover rm500..so simpan.boleh kata duit utk emergency, senang kalo ada apa2.
  • new handphone = sudah! tengs sayang ..xoxo
  • achieve target kerja = 1 portfolio da achieved 100%. lagi 2 portfolio, kacang je..hoho
  • tukar kereta = hati berkenan civic. tapi tgk budget dulu, mungkin 3 tahun dari sekarang..go!go!
  • beli rumah = memandangkan kami bercadang nk pindah kl balik dlm masa 5 tahun dr sekarang, so hold dulu la keinginan tu..hurmm
  • tambah anak = yang ni saja je letak.sah2 la 4,5 tahun dr sekarang..
  • bercuti = kami target tahun ni mau ke langkawi or bali.

so far ni je wish list yg besa2, yg kecik2 tu x berapa pasti....

4 comments:

mamaelly said...

hihihi wahhh... best best wish list..harap2 tercapai ye..elly doakan

afni+hafiz=dani said...

haha..nama pun wish list..x tau la bila bole di accomplish kan..harap elly punya wishlist pun tercapai =)

Mama Kembar 3 said...

bestnya tiap tiap bln ada leftover rm500, banyak tuh! mama tetiap bulan leftover ada kot RM1 jer hahaha!

afni+hafiz=dani said...

Mama Kembar 3: ala akak ada 3 babies cutess..hehe
afni ada satu baby je, so belanjawan x brapa nk byk..hehe