HAPPILY EVER AFTER

Daisypath Anniversary tickers

Iman Dani Mohd Hafiz

Lilypie Kids Birthday tickers

Iman Edna Mohd Hafiz

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sunday, January 16, 2011

reminisce the old times

bila da habis study, kerja, kahwin, then dapat baby..rasa macam cepat sangat masa berlalu. rasa nya x pernah lagi aku bebel pasal x puas enjoy or what. for me kahwin muda ada untung nya, as for now, syukur i have everything, family, suami, anak, kerja yang selesa.alhamdulillah. tapi sekali sekala teringin nak reminisce back the old time when i was in school, uni time, working life..

  • let's start with the school friends;

gila muka nerd =

yang nie je masih rapat dan sekepala =)

takda apa yang perlu diperkata kan masa zaman sekolah, nak kata manis pun idak, nak kata pahit pun tidakk.ok la, let gone be bygones..malas nak ingat sangat. yang penting aku tau yang mana kawan, yang mana lawan.

  • masuk alam universiti;

haha..gila masuk gamba bajet hot je..kui kui time ni aje la boleh buat keja bodoh, dye blonde.bak kata eja: macam chihuahua paris hilton
zaman gila myspace, semua gamba nak uplod, kalo bole gamba cabut gigi pun nk heboh satu dunia..hohon
yeay!!finally we are BBA (HONS) 's holder.

xtau apa cita semua, ada yang da fly oversea further study, ada yang kerja dgn hi-profile comp, x kurang juga yang da nk kahwin..bangga rasa nye bila most of us dapat kerja yg bagus2 =)

  • bila da habis study, kerja la pulak;

malas nak uplod banyak2, actually ini adalah sebahagian colleague from my prev job. now i found a new job yang lebih buat aku selesa dan selesa berada di tahap ini..alhamdulillah =)

No comments: